Kakaovník rastie v tropických oblastiach po celom svete a má plody, ktoré nám dávajú kakaové maslo. Semená jadrá sú zdrojom masla a sú ďalej spracovávané, aby získali opálenú farbu s príjemnou kakaovou vôňou, rovnako ako čokoláda.
Kakaové maslo oblátky je čistý rastlinný tuk, ktorý je extrahovaný z kakaových bôbov a je úplne prírodné. Kakaové struky sú plodom kakaovníka, ktorý má vo vnútri kakaové bôby. Fazule získavame tiež z kakaových strukov, ktoré sa používajú na výrobu čokolády. Oblátky sa tiež nazývajú kvapky a vyzerajú ako malé mince.
Pôvod kakaovo-maslových oblátok
Kakaové maslo oblátky je najčastejšie známe ako prísada používaná v čokoláde kvôli svojej vlastnosti tavenia a konzistencii. Jedná sa o prírodný plod bohatý na tuk, ktorý je extrahovaný z kakaových bôbov. Je tiež známy ako čokoládový strom, odvodený z mayského výrazu xocolatl, čo znamená čokoláda. Existuje sa vo svetle žltej farbe a má vynikajúcu kvalitu s vôňou čokolády.
Ako používať kakaovo-maslové oblátky
Aj keď sú vzhľad a aróma kakaového masla veľmi podobné čokoláde, jeho chuť je neutrálna. Možno ich použiť dvoma spôsobmi, na kozmetické výrobky a výrobky bez mlieka.
Kakaovo-maslové oblátky – Veľkoobchod
Nakupujte kakaový-maslové oblátky vo veľkom množstve od NutriBoost. Očakávajte nízke minimálne objednané množstvo, konkurencieschopné ceny a vysokú kvalitu. Produkt ponúkame vo veľkoobchodnom množstve aj ako súkromnú značku.