Kakaové maslo blok je tuk, ktorý sa získava z kakaových bôbov. Kakaové bôby sú trhané z kakaovníka, takže z nich možno extrahovať kakaové maslo. V tomto procese sa fazule pražia a lisujú tak, aby sa oddelil tuk, kakaové maslo. Zvyšky tohto procesu sa neskôr zmenia na kakaový prášok.
Kakaové maslo je prírodný jedlý tuk. Takmer polovicu kakaových bôbov tvorí maslo. Je k dispozícii v 2 farbách, žlté a biele, a ponúka bohatú chuť. Kakaové maslo je jednou z hlavných ingrediencií pri výrobe čokolády. Je mäkké a má krémovú štruktúru. Preto má nízku teplotu roztekania, okolo 32 až 35 stupňov Celzia. Tento výrobok je k dispozícii v pevnom bloku kakaového masla s hmotnosťou 25 kg.
Pôvod bloku kakaového masla
História kakaového masla je stará 3000 rokov. Staroveké ríše Mayov a Aztékov veľmi milovali kakao, a dokonca ho používali ako menu.
NutriBoost ponúka kakaové maslo, ktoré je vyrobené hlavne z fazule criollo a/alebo Forastero a pochádza z Južnej Ameriky a Afriky. Použili sme tie najlepšie kakaové zrná a fermentovali sme ich, aby sme znížili ich horkú chuť, aby sme mohli ponúknuť to najkvalitnejšie kakaové maslo. Kakaové maslo sa vyrába lisovaním drvených kakaových bôbov, aby sa získala pevná pasta. V tomto procese sa oddelí prášok a maslo. Potom sa maslo zmení na pevné bloky.
Ako používať blok kakaového masla
Kakaové maslo je položka, ktorú pekári a výrobcovia čokolády zvyčajne používajú kvôli svojej skvelej chuti a rýchlemu taveniu. Môžete ho tiež použiť v čokoládových koktailoch pre skvelé a fantastické pitie. Organické kakaové maslo je úplne prírodné. Je to luxusná prísada, ktorá sa používa nielen k jedlu, ale tiež do mydiel a telového masla k hydratácii.
Kakaové maslo, blok – Veľkoobchod
Nakupujte bloky kakaového masla vo veľkom množstve od NutriBoost. Očakávajte nízke minimálne objednané množstvo, konkurencieschopné ceny a vysokú kvalitu. Produkt ponúkame vo veľkoobchodnom množstve aj ako súkromnú značku.