Kakaovník má plody, ktoré sa používajú na výrobu kakaovej pasty. Je to prírodný produkt z mletých kúskov. Surové kakaové bôby sa drvia do kvapaliny, aby sa vytvorila surová kakaová pasta. Ak túto pastu necháte, môže sa pri izbovej teplote rýchlo premeniť na pevnú formu a budete mať kakaovú pastu. Kakaová pasta je vyrobená z úplne prírodného materiálu a obsahuje takmer 55 % kakaového masla. Tento produkt je výnimočne jemný a na výrobu čokoládových predmetov môžete použiť organické kakao.
Kakaová pasta likér oblátky vyrábame z vysoko kvalitných kakaových bôbov, ktoré sú fermentované, aby sa znížila ich horká chuť. Kakaové bôby sa ošúpu, usušia a fermentujú za vzniku likéru z kakaovej pasty. Tieto bôby sú mleté, aby sa vytvorila kakaová hmota alebo pasta, a potom sa roztavia, aby sa vytvoril kakaový likér.
Ako používať kakaovou pastu/likér, oblátky
Kakaovú pastu môžete použiť v čokoládovom pudingu, čokoládovom nápoji, čokoládovej torte a tradičných čokoládových tyčinkách.
Kakaová pasta/likér, oblátky – Veľkoobchod
Kúpte si kakaovú pastu/likér, oblátky od veľkoobchodníka. NutriBoost je vám k službám. Poskytujeme nízke minimálne objednané množstvo a konkurencieschopné ceny. Túto položku je možné zakúpiť vo veľkoobchodnom množstve aj ako súkromnú značku.