Kokosový cukor, ktorý ponúkame, je úplne organický a pochádza z Indonézie. Kráľovské kvety kokosovej palmy produkujú kryštalický nektár, ktorý sa používa na výrobu kokosového cukru so sladkou chuťou. Bude dokonalým doplnkom vašich džúsov, pečiva, domácich müsli, omáčok, dezertov, kávy a ovsenej kaše.
Šťava z nakrájaných kvetných klíčkov kokosového palmového oleja je zdrojom pre výrobu cukru z kokosových kvetov. V juhovýchodných oblastiach Ázie sa používa už tisíce rokov ako sladidlo. Farmári jemne nakrájajú kvet po vyšplhaní na strom, aby získali nektár z kvetu cukru. Keď je nektár pozbieraný, povarí sa v kanviciach. V tomto procese vlhkosť nektáru klesá, čo umožňuje jeho tuhnutie. Keď sa zmes ochladí, vzniká kryštálová tehla.
Aj keď má názov cukor z kokosového kvetu, nemá typickú kokosovú chuť. Vyzerá ako stredne alebo svetlohnedý kryštálový cukor a chutí ako karamel s vôňou sladu.
Ako používať cukor z kokosového kvetu
Cukor z kokosového kvetu je úplne organický a rovnako ako biely cukor má rovnakú sladkú chuť. Bude vynikajúcim doplnkom do smoothie, krémových dezertov a ďalších sladkých pokrmov. Chuť cukru z kokosového kvetu je intenzívnejšia ako chuť bieleho cukru, preto bude pre príjemnú sladkú chuť stačiť minimálne množstvo. Môže byť použitý ako sladidlo do kávy, alebo môžete vo svojich nápojoch získať zaujímavé príchute. Jeho popularita rýchlo rastie v marmeládach, ovocných šalátoch, koktailoch a ovocných jedlách.
Cukor z kokosového kvetu – Veľkoobchod
Sme veľkoobchodná spoločnosť zaoberajúca sa predajom cukru z kokosového kvetu. Preto dovážame priamo zo zdroja a dodávame pre širokú škálu značiek a podnikov v Európe. Získajte viac pri obchodovaní s NutriBoost vďaka konkurenčným cenám a prémiovej kvalite.