Vlašské orechy nie sú považované za pravé orechy, pretože sa jedná o jedlé semeno kôstkovice, ale bežne sa o ňom hovorí ako o orechu. Má tvrdú škrupinu. Po úplnom uzretiu sa jedlé semienko vlašského orecha môže použiť ako olovrant alebo ho môžete použiť aj na zdobenie.
Pôvod produktu vlašské orechy, polky/štvrtiny
Juglans regia, ako sa nazývajú vlašské orechy, sa do Severnej Ameriky dovážajú z Anglicka od začiatku 19. storočia. Tam sa vlašským orechom hovorilo anglický orech a stali sa veľmi slávnymi. Vlašské orechy majú rôzne tvary, veľkosti a kvality. Bežné odrody, ktoré ponúkame, sú: Vlašské orechy svetlé polky 80/20 Vlašské orechy svetlé polky 50/50 Vlašské orechy polky/štvrtiny Vlašské orechy LQ&B
Ako používať produkt vlašské orechy, polky/štvrtiny
Môžete jesť vlašské orechy ako surové občerstvenie alebo ich použiť na zdobenie. Ponúkame svetlejšie a tmavšie polovičky alebo štvrtiny vylúpaných orechov, ktoré môžete použiť ako prísadu do mnohých pokrmov. Tento orech je hlavnou ingredienciou tureckého sladkého jedla Baklava.
Vlašské orechy svetlé polky – Veľkoobchod
NutriBoost je veľkoobchodná spoločnosť s vlašskými orechmi v Holandsku. Okrem týchto úžasných orechov dodávame tiež orechy, ako sú kešu, mandle a lieskové orechy. Úplný prehľad nášho sortimentu orechov nájdete na našej stránke.